They seem to make lots of good flash cms templates that has animation and sound.

Skórka pomarańczowa kandyzowana własnej roboty.jpeg

Skórka pomarańczowa kandyzowana własnej roboty.jpeg
Rozmiar 49 KB
Skórka pomarańczowa kandyzowana własnej roboty
Skórki pomarańczowo obgotować 10-15 minut,odcedzić i po wystygnięciu pokroić w kostkę.Do garnka wlać 2-3 łyżki wody wsypać skórkę i dodać cukier(cukier w zależności ile jest skórki,na skórkę z 1 pomarańczy 0,5 szklanki cukru lub trochę więcej)Gotować na małym ogniu od czasu do czasu mieszając aż cukier się rozpuści i powstanie dość gęsty syrop.Przełożyć da słoika ,może stać w lodówce.Doskonałe do mazurków,serników,makowców itp.
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • black-velvet.pev.pl